Dienstverlening

Wij bieden onze dienstverlening aan voor de volgende gebieden: kantoorautomatisering, onderzoek en advies, webdesign. Daarbij is het mogelijk dit projectmatig aan te pakken, contractueel en/of periodiek.

Kantoorautomatisering

Microsoft server- en desktopsystemen, netwerken en infrastructuren, netwerk- en systeembeheer. Installatie, onderhoud en monitoring, ondersteuning.

Onderzoek & Advies

Analyse van netwerkinfrastructuur en systeeminfrastructuur; vaststellen van knelpunten, risico's en zorgpunten; het opstellen van verbetervoorstellen; actiepunten, plan van aanpak en implementatie.

Webdesign & Hosting

Ontwerp en implementatie van statische en dynamische websites. Ook de hosting van uw website kunnen wij voor u in orde maken.

Projectmatig

Op basis van vooraf vastgestelde richtlijnen en afspraken worden werkzaamheden projectmatig vervuld (gericht op het afronden binnen een vastgesteld tijdbestek van projectwerkzaamheden). Dit kan op basis van uren maal tarief berekening of op basis van fixed price afspraken.

Contractueel en/of periodiek

Op basis van vooraf vastgestelde afspraken worden werkzaamheden die zich herhalen in de tijd (bijvoorbeeld dagelijks systeembeheer en -onderhoud etc.) vervuld tegen vaste prijzen of tegen uren maal tarief vergoeding.